Kidswear



Σχετικά με εμάς



Η Εταιρία

Η Εταιρία Hip Hip Group ασχολείται με το λιανικό εμπόριο παιδικών ενδυμάτων και παιχνιδιών.

Σήμερα κατέχει δύο ηλεκτρονικά καταστήματα με εποχιακά - αποκριάτικα είδη και με παιδικά ενδύματα και ένα σημείο λιανικής πώλησης στο κέντρο του Ηρακλείου (Κρήτης), στην οδό Μάχης Κρήτης 56.

Εμπειρία

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικών προϊόντων και εποχιακών ειδών εδώ και 20 χρόνια και ιδρύθηκε το 1997.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας και ως γνώστες του αντικειμένου φροντίζουμε τα εμπορεύματά μας να είναι αρίστης ποιότητας και προσιτής τιμής, επιλέγοντας πάντοτε είδη που πληρούν τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κατασκευάζονται από πιστοποιημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια.

Στόχος

Με πολύ αγάπη και φροντίδα για το παιδί λαμβάνουμε υπόψιν τις τελευταίες τάσεις της μόδας καθώς και τα προσωπικά γούστα του καθενός, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ένδυσης των παιδιών από την γέννηση τους έως και την ηλικία των 16 ετών.

Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να είναι πάντα καλά ενημερωμένο για κάθε προϊόν που διαθέτουμε στα καταστήματα μας.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και εξασφαλίζουμε για σας και το παιδί σας την καλύτερη δυνατή γκάμα στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο κατάστημά μας σας περιμένουν οι αγαπημένες σας μάρκες παιδικών ρούχων κορυφαίων εταιριών όπως Marasil, Mandarino, Pierre Cardin, Sprint και Losan σε εξαιρετικές τιμές και μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για όλες τις περιστάσεις, για κάθε ηλικία και γούστο.