Kidswear



Πολιτική Πληρωμών



Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου) και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα.

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν ισχύει για παραδόσεις εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για εξόφληση της παραγγελίας με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση που επιβαρύνει τον παραλήπτη / αγοραστή και η οποία αναφέρετε κατά την δημιουργία της παραγγελίας (καλάθι αγορών).

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 647 00 2330 004351

ΙΒΑΝ: GR67 0140 6470 6470 0233 0004 351

Δικαιούχος: Hip Hop Group Μον. ΙΚΕ

Αν οι καταβολή γίνει από την ίδια τράπεζα δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση η οποία αναφέρετε κατά την δημιουργία της παραγγελίας (καλάθι αγορών).

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ MASTERPASS

Με την επιλογή Masterpass ως τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή e banking της τράπεζάς σας ώστε να εγκρίνετε την αγορά σας, άμεσα από το smartphone:

  • Αφού επιλέξετε το Masterpass ως τρόπο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στον εγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο Masterpass.
  • Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία του προσωπικού σας wallet (my Alpha wallet).
  • Τέλος, θα λάβετε ειδοποίηση στην εφαρμογή e banking (¨ψηφιακό πορτοφόλι¨) ώστε να εγκρίνετε την πληρωμή και να ολοκληρωθεί πλέον η αγορά σας.

Oι online αγορές με τη χρήση Masterpass, γίνονται με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard. Αποθηκεύοντας όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις σας στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξετε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard κάνει το online checkout μία ξεχωριστή εμπειρία για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr