Kidswear



Πολιτική Αποστολών



α. Παράδοση προϊόντων:

Πριν την αποστολή οποιασδήποτε παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΙΑ θα επιχειρήσει να έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας για λόγους ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της αποστολής. Το ανωτέρω κρίνεται μη απαραίτητο εάν η παραγγελία έχει ήδη εξοφληθεί μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει, προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Το Hip Hop kids-wear θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών ενώ επιφυλάσσεται για τις περιπτώσεις τυχόν εμφάνισης ελλείψεων σε προϊόντα, οπότε ο χρόνος αποστολής θα διαφοροποιείται, για το οποίο θα ενημερωθείτε σχετικώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

β. Έξοδα αποστολής:

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι €3. Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,00€.

Σε όλες τις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.